Piept de vitel umplut cu migdale

Printeaza

O reteta delicioasa de piept de vitel umplut cu migdale din: piept de vitel, ou, grasime, migdale, nuca, suc de lamaie, sare, piper si paine.

Ingrediente:Piept de vitel umplut cu migdale

  • 750 gr piept de viţel

umplutura:

  • 1 ou
  • grăsime
  • 100 gr migdale
  • 2 ouă
  • nucă de India
  • suc de lămâie
  • sare
  • piper
  • bucăţele de pâine (chiflă)

 

Mod de preparare:

Tăiem pieptul de viţel şi-l umplem cu ouăle bătute, sare, piper, migdalele mărunt tăiate, sucul de lămâie şi bucăţelele de chiflă. Carnea o frigem în vas, după aceea micşorăm focul şi mai frigem încă vreo 25 minute. Garnisim cu felii de lămâie şi cu migdale prăjite.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.