Supa de piureu de varza de Bruxelles

Printeaza

Supa de piureu de varza de Bruxelles din: varza de Bruxelles, unt, faina, sare.

 

Ingrediente:

  • o varză de Bruxelles
  • o lingură unt
  • o lingură făină
  • sare

 

Mod de preparare Supa de piureu de varza de Bruxelles:

Varza de Bruxelles, după ce a fost curăţată, o fierbem îm apă clocotindă, sărată.

Se face un rântaş din unt şi făină, de culoare deschisă, se stinge cu puţină zeamă în care a fiert varza şi se adaugă piureul de varză (varza trecută prin siită).

Se subţiază totul, cu zeama în care a fiert varza, şi se serveşte cu crutoane din franzelă, prăjite.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.