Reteta zilei: Carnati de porc cu cartofi si bacon
PrinteazaCarnati de porc cu cartofi si bacon din: ulei, bacon, ceapa, usturoi, carnati de porc, cartofi, sare, piper, crutoane.
Ingrediente:
- 1 lingura ulei
- 4 felii bacon, tăiat în bucăți
- 2 cepe mari, tocate
- 2 catei de usturoi, zdrobit
- 8 cârnați de porc
- 4 cartofi
- 1/4 lingurița salvie proaspata
- 300ml supa de pui
- sare si piper
- crutoane, pentru servire
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 180 ° C. Se unge un vas termorezistent mare.
Se încălzește ulei într-o tigaie. Se incorporeaza bacon și gatiti timp de 2 minute, apoi se adaugă ceapa și gatiti timp de 5-6 minute. Se adauga usturoiul si mai gatiti timp de 1 minut, apoi se scoate amestecul din tigaie si se pastreaza deoparte.
Adăugați cârnații in tigaie și rumeniti timp de 5-6 minute.
Aranja cartofii în vasul pregătit. Se toarna amestecul de bacon si ceapa peste. Se condimentează cu sare și piper și se presară cu salvie proaspete.
Se toarnă supac și cârnații. Se acoperă și se da la cuptor timp de 1 oră.
Se serveste fierbinte cu crutoane.
Carnati de porc cu cartofi si bacon
Pofta buna!
Mi-ai facut pofta de niste carnati 🙂