Piure de ceapa

Printeaza

Piure de ceapa din: ceapa, unt, faina, supa, smantana.

Ingrediente:

  • 1/2 kg ceapa
  • 3 linguri unt (margarina)
  • 1 lingura faina
  • 1 cana supa
  • 1 pahar smantana (iaurt)

 

Mod de preparare:

Piure de ceapa: Ceapa taiata se caleste in unt la foc mic. Cand devine sticloasa se adauga faina si se stinge cu supa. Se sareaza si se fierbe la foc mic pana scade.

Se adauga smantana acra sau iaurtul si se mai lasa sa mai dea cateva clocote.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Nici eu n-am incercat piure de ceapa pana acum. Nu strica sa incerc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.