Fursecuri cu mascarpone

Printeaza

Fursecuri cu mascarpone din: faina, fulgi de ovaz, unt, zahar, praf de copr, bicarbonat, sare, ou, ghimbir, scortisoara, mascarpone, vanilie.

Ingrediente:

  • 200 g faina
  • 100 g fulgi de ovăz
  • 75 g unt nesărat
  • 75 g unt sărat
  • 180 g zahăr brun
  • 2 linguriţe praf de copt
  • 1/2 linguriţă bicarbonat
  • 1/2 lingurită sare
  • un ou
  • 2 lingurite ghimbir pudră
  • 2 linguriţe scortisoară pudră

Pentru umplutură:

  • 250 g mascarpone
  • 2-3 linguri zahăr pudră
  • esentă de vanilie

 

Mod de preparare:

Se măruntesc fulgii de ovăz si se amestecă apoi cu făina, praful de copt, bicarbonatul, sarea, ghimbirul si scortişoara.

Se amestecă untul cu zahărul, se adaugă oul, se amestecă şi apoi se combină cu amestecul de mai sus.

Se formează mici bile care se aplatizează în momentul în care se pun în tava de copt tapetată cu hârtie de copt.

Se coc 12 minute si se lasă la răcit. Mascarpone se mixează cu zahărul si esenta de vanilie si apoi se taie fursecurile pe mijloc si se umplu cu această cremă.

Fursecuri cu mascarpone

Fursecuri_cu_mascarpone

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.