Aperitiv cu carne rece

Printeaza

Aperitiv cu carne rece din: jambon, sunca, oua, rosii, pate, masline, salata.

Ingrediente:

  • jambon
  • şuncă
  • friptură
  • ouă fierte
  • roşii
  • măsline negre şi verzi
  • pateu de ficat
  • salată verde

 

Mod de preparare Aperitiv cu carne rece:

Pe platoul de servire, acoperit cu un salată verde, se pune în centru un ou fiert, umplut cu pateu de ficat, şi, de jur împrejur, se aşază, alternate, spe­cialităţile de carne, jumătăţi de ou, bine unse cu pate de ficat, acoperindu-se totul, în raze, cu jumătăţi de măsline negre şi verzi şi jumătăţi de feliuţe de roşie.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.