Supa delicioasa din legume si taitei

Printeaza

Supa delicioasa din legume si taitei din: fasole verde, rosii, ceapa, cartofi, morcov, dovlecel, taitei, ulei, marar, patrunjel, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 100 g fasole verde
  • 2 roşii
  • 1 ceapă
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 100 g tăiţei
  • 40 ml ulei
  • 1 legătură de mărar
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se opăresc roşiile în apă clocotită, apoi se curăţă de pieliţe şi de seminţe şi se dau pe râzătoare.

Se opăreşte şi fasolea verde, apoi se curăţă şi se rupe în bucăţi.

Ceapa, cartofii, morcovii şi dovleceii se curăţă, se spală şi se toacă mărunt.

Se înfierbântă într-o oală uleiul şi se pune ceapa la călit, apoi se adaugă roşiile şi cartofii.

Se adaug apă în cantitate suficientă şi se fierbe 1 oră, cu oala acoperită.

Se adaugă fasolea, dovleceii şi tăiţeti. Se mai fierbe un sfert de oră, se potriveşte de sare şi piper şi se presară verdeaţă tocată.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.