Tacos cu fasole si smantana

Printeaza

Tacos cu fasole si smantana din: ulei de masline, ceapa rosie, usturoi, ardei, paprika, rosii, fasole, tacos, coaja si suc de lamaie, patrunjel, telemea si smantana.

 

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa rosie, tocata marunt
  • 2 catei de usturoi, tocati marunt
  • 1 ardei rosu iute, tocat marunt
  • 1⁄2lingurita paprika afumata
  • 3 rosii mari, tocate
  • 2×400 g fasole neagra fiarta, in conserva, scursa si clatita
  • 8 forme de tacos (se gasesc in supermarket)
  • coaja si sucul de la 1 lamaie
  • 1 legatura de patrunjel tocat
  • 100 g telemea, maruntita
  • 4 linguri smantana (optional)

 

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 4/180°C. Incinge uleiul intr-o tigaie, adauga ceapa, usturoiul si paprika; caleste 4-5 min.

Adauga paprika, rosiile si un praf de sare. Caleste 3 min pana se inmoaie rosiile. Adauga fasolea si caleste 2 min.

Incalzeste formele de tacos la microunde.

Adauga zeama si coaja de lamaie, coriandrul si amesteca.

Umple formele de tacos cu acest amestec, presara telemea si serveste cu smantana.

 

Tacos cu fasole si smantana

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Sa-mi pregatesti si mie un tacos din asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.