Miel cu anason si stafide

Printeaza

Miel cu anason si stafide din: bulb de anason, ulei de măsline, oţet de vin, sare, piper, stafide negre, spate de miel masline umplute, usturoi, arpagic, unt, zeama de lamaie.

 

Ingrediente:

  • 1 bulb de anason
  • 5 linguri ulei de măsline
  • 1 lingura oţet de vin
  • sare
  • piper negru
  • 1 lingura stafide negre
  • 300 g fileu de spate de miel
  • 6 măsline umplute
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 lingura arpagic tocat
  • 3 linguri unt
  • zeama de la o lămâie

Mod de preparare:

Se spală anasonul şi se taie fâşii foarte fine. Frunzele de anason se toacă. Se marineazâ într-un amestec de 3 linguri ulei, oţet, sare, piper şi stafide negre.

Fileul se taie în 4 felii, se bate cu tocătorul până când feliile devin sub­ţiri, se presară cu sare şi piper şi se prăjeşte rapid pe ambele părţi în 2 linguri de ulei.

Măslinele se taie în felii transver­sale. Se toacă fin căţeii de usturoi. Se prăjesc în unt împreună cu Se condimentează cu zeamă de lămâie, sare şi piper. Se serveşte cu salata de anason.

 

Miel cu anason si stafide

Miel_cu_anason_si_stafide

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Kebab de miel cu legume la grătar

Kebab de miel cu legume la grătar din: carne de miel, ulei de masline, suc de lamaie, usturoi, rozmarin, sare, piper negru, ceapa, ardei gras, dovlecel, ciuperci, rosii cherry.   Ingrediente: 500 g carne de miel 2 linguri de ulei de măsline 2 linguri de suc de lămâie proaspăt stors 2 căței de usturoi, tocați […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.