Reteta cartofi copti

Printeaza

Reteta cartofi copti din: cartofi, margarina, verdeata, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • margarină
  • verdeaţă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii se spală bine, se şterg şi pun în cup­tor.

După ce s-au copt, se curăţă, se taie în sfer­turi, se pune un pic de margarină, se presară cu verdeaţă tocată mărunt, sare şi piper.

Se poate adăuga zeama de la o lămâie.

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Arata bine 🙂 Chiar imi place

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.