Aripioare de pui cu sos de mustar

Printeaza

Aripioare de pui cu sos de mustar din: aripioare de pui, ceapa, usturoi, mustar, vin, ulei, sare, piper, ienibahar, patrunjel.

Ingrediente:  Aripioare de pui cu sos de mustar

  • 500 g aripioare de pui
  • 2 cepe roşii
  • 1 căţel de usturoi
  • 3 linguri muştar
  • 1 pahar vin alb
  • ulei
  • sare
  • piper
  • ienibahar
  • 1 legătură pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Speli aripioarele de pui, le presari cu sare şi piper şi le prăjeşti în ulei încins 10 minute. Cât timp se rumenesc, pregăteşti sosul: amesteci muştarul cu vinul alb şi adaugi piper şi ienibahar după gust.

Cureţi ceapa şi usturoiul, tai ceapa rondele, pisezi usturoiul şi le căleşti în ulei până se înmoaie, într-o tavă aşezi aripioarele prăjite, adaugi sosul de muştar, ceapa şi usturoiul călite, potriveşti de sare şi mai laşi totul la cuptor 35 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.