Zucchini umplut

Printeaza

O reteta de zucchini umplu cu carne tocata de porc, carne tocata de raci, oua, sos de soia, sos de stridii, ghimbir, sare, piper, amidon si grasime vegetala.

Ingrediente:Zucchini umplut

  • 2 zucchini mijlocii
  • 250 g carne tocata de porc
  • 250 g carne tocata de raci (din conserva)
  • 2 oua
  • 2 lingura rasa de sos de soia
  • 2  lingura rasa de sos de stridii
  • 1 varf de cutit de ghimbir
  • sare
  • piper negru macinat
  • 3 linguri rasa de amidon
  • grasime vegetala

 

 

Mod de preparare:

Zucchini se taie in doua pe lungime si se scoate miezul cu o lingurita. Carnea tocata si cu celelalte ingrediente, in afara de grasimea vegetala, se amesteca bine cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de zucchini.

Se pune untura sau ulei la incins la 170°C. Jumatatile de zucchini se taie felii groase de 2 cm si se prajesc maronii.

Inainte de servire se lasa putin sa se scurga de ulei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.