Zece Supe simple si rafinate

Printeaza

Supe simple si rafinate:

Supa_cu_fidea_de_orez_si_pasta_de_curry_06

Reteta zilei: Supa cu fidea de orez si pasta de curry

Supa cu fidea de orez si pasta de curry din: ulei usturoi, ghimbir, pasta de curry, cartof dulce, bok choy, supa de legume, lapte de cocos, sos de peste, zahar brun, fidea de orez, ceapa rosie, coriandru, sos sriracha. Ingrediente:  2 linguri de ulei 2 catei de usturoi 1 lingura de ghimbir ras 2 linguri […]

Tarator (supă răcoritoare de vară)

 

Tarator (supă răcoritoare de vară) Ingrediente: 6 castraveţi potriviţi 1/2 kg iaurt sare, miez de nucă tocată 6 căţei de usturoi tocaţi fin mărar şi pătrunjel verde Preparare: Cureţi şi razi pe răzătoarea fină 6 castraveţi şi-i laşi la scurs. Amesteci 1 kg apă cu 1/2 kg de iaurt, la care adaugi un praf de […]

Supa de rosii cu fidea si spirale crocante de aluat frantuzesc

Supa de rosii cu fidea si spirale crocante de aluat frantuzesc Ingrediente: 3 morcovi potriviti 2 cepe 2 radacini de patrunjel 1 telina mica 2 ardei 1 pastarnac 1 catel de usturoi 1 legatura patrunjel 1 kg rosii sare, piper, fidea 2 linguri de ulei Preparare: Se curăţă şi se spală ceapa, ţelina, ardeii, păstârnacul […]

Supa de cartofi

Supa de cartofi Ingrediente: 400 g cartofi 1 legatura ceapa verde 2-3 morcovi 1 pastarnac 1 telina 2-3 linguri ulei 1 ou 150 g smantana sare, piper 1 legatura patrunjel verde Preparare: Toate legumele se curăţă şi se spală. Morcovii, ţelina şi păstârnacul se taie ca pentru supă şi se pun la fiert într-o oală […]

Supă de vită cu tătăneasă

Supă de vită cu tătăneasă Ingrediente: 500 g de rasol de vită 3-4 morcovi 2 câţei de usturoi 1 ţelină frunze de ţelină 1 pastarnac 1 rădăcina de pătrunjel 1 legătura de pătrunjel 2-3 frunze de tâtâneasâ sare piper taieţei de casă sau fidea Preparare: Se spală carnea de vită şi se pune la fiert. […]

Supa de pasare cu legume

Supa de pasare cu legume Ingrediente: două vinete doi dovlecei doi piepţi de pui un fir de praz două bucăţi de fenicul 4 roşii doi morcovi doi cartofi 200 g fasole galbenă păstăi 50 ml ulei de măsline o linguriţă de pudră de curry sare, piper pătrunjel smântână iaurt Preparare: Morcovii şi cartofii se curăţă […]

Supă de peşte cu smantană si broccoli

Supă de peşte cu smantană si broccoli Ingrediente: 3 litri de apă 800 g fileuri de peşte un cartof un morcov 500 g broccoli un ardei gras o ceapă 300 g mazăre două linguri de ulei de măsline sare, piper o frunză de dafin o lingură de oregano uscat pătrunjel lapte bătut iaurt smântână Preparare: […]

Supă de roşii cu fenicul si praz

Supă de roşii cu fenicul si praz Ingrediente: un kg roşii un fir de praz o bucată de fenicul 500 g fasole verde o ţelină doi morcovi pastă de tomate un ardei iute mic doi căţei de usturoi seminţe de chimen 3 linguri de ulei de măsline sare piper o frunză de dafin iaurt Preparare: […]

Supă-cremă de ciuperci cu oregano

Supă-cremă de ciuperci cu oregano Ingrediente: un kg ciuperci 8 ouă de prepeliţă 75 g unt 75 ml ulei de măsline o ceapă albă un căţel de usturoi un litru de apă 200 ml smîntînă dulce o frunză de dafin mărar sare, piper crutoane de pîine albă rozmarin oregano Preparare: Ceapa şi usturoiul se curăţă […]

Supă de pui

Supă de pui Ingrediente 1 linguriţa de unt 6 pulpe superioare 2-3 morcovi 2 cepe 1 ardei gras 1 ţelină rmicâ 1 pastârrnac 1 radacirnâ de pâtruniel 1 legatuiră de pătrunjel 2 căţei de usturoi 2 frunze de ţelină sare piper Preparare: Pulpele de pui se spală, se curăţă de pieliţe şi se pun la […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.