Ciolan de porc in bere neagra din: ciolan de porc, dafin, cuisoare, piper, bere neagra, usturoi, mustar, miere, boia dulce, ceapa, sare, piper, cartofi, ou, faina. Ingrediente: 2 ciolane de porc 2 foi de dafin 10 cuişoare întregi 10 boabe de piper 500 ml bere neagră 8 căţei de usturoi 4 linguri muştar 1-2 linguri […]
Zece Retete gustoase si simple cu carne de porc
PrinteazaRetete gustoase si simple cu carne de porc:
Rulada de porc la cuptor cu mere
Rulada de porc la cuptor cu mere din: pulpa de porc, seminte de fenicul, usturoi, coriandru, sare, piper, coaja de lamaie, unt, suc de mere, mere. Ingrediente: 600 g pulpă de porc fără os 1/2 linguriţă seminţe de fenicul 2 căţei de usturoi 5 boabe coriandru 1 linguriţă sare 1/2 linguriţă boabe de piper negru […]
Pulpa de purcel cu sos la cuptor
Pulpa de purcel cu sos la cuptor din: pulpa de purcel, cuisoare, gem de caise, miere, suc de portocale, mustar dijon. Ingrediente: 1 pulpă de purcel cu piele şi oase (cca 2,8 kg) cca 2 plicuri cuişoare întregi Ingrediente sos: 200 g gem de caise 50 g miere fluidă 150 ml suc de portocale 2 […]
Muschi de porc cu legume si usturoi la cuptor
Muschi de porc cu legume si usturoi la cuptor din: usturoi, migdale, coaja de lamaie, salvie, ulei de masline, muschi de porc, telina, cartofi, usturoi, smantana, parmezan. Ingrediente: 1 căţel de usturoi 100 g migdale nedecojite 1 lingură coajă de lămâie rasă 2 fire salvie 2 linguri ulei de măsline 800 g muşchi de porc […]
Chiftele de porc si vitel
Chiftele de porc si vitel din: porc, vitel, usturoi, galbenus, pesmet, nucsoara, unt, sare, piper, ceapa, telina, suc de rosii. Ingrediente: 500 g carne tocată amestec porc şi viţel 1 căţel usturoi 1 gălbenuş 5 linguri pesmet 1 praf nucşoară unt pentru prăjit sare si piper Ingrediente pentru sos: 1 ceapă 1 fir ţelină suc […]
Cotlete la tigaie cu ciuperci
Cotlete la tigaie cu ciuperci din: cotlete, ciuperci, smantana, ulei, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 4 cotlete cu os 8 ciuperci proaspete 200 ml smântână de gătit 2 linguri ulei pătrunjel sare piper Mod de preparare: Se pregăteşte întâi sosul, pentru care ciupercile bine spălate se feliază şi se pun într-o tigâie. Se călesc 10 minute, […]
Tocana de cartofi cu sunca de porc si fasole
Tocana de cartofi cu sunca de porc si fasole din: cartofi, ulei de masline, praz, sunca de porc, mustar cu boabe, oua, fasole in sos de rosii. Ingrediente: 600g de cartofi, tăiaţi în cubuleţe 2 linguri ulei de măsline 2 fire de praz, capetele îndepărtate, apoi spălate si feliate 175g de şuncă de porc tocată […]
Cum se prepara Porc cu ghimbir și miere, servit cu orez (VIDEO)
Porc cu ghimbir și miere, servit cu orez: Cum se prepara Porc cu ghimbir și miere, servit cu orez:
Friptura de porc cu salata de varza
Friptura de porc cu salata de varza din: porc, ketchup, otet balsamic, miere, usturoi, varza, morcov, ceapa rosie, seminte de chimen, maioneza, cartofi copti. Ingrediente pentru carne: 4 fripturi din spată de porc (circa 600g) 2 linguri de ketchup 2 linguri de oţet balsamic 1 lingură de miere 2 căţei de usturoi, raşi fin Ingrediente […]
Muschi de porc la tigaie
Muschi de porc la tigaie din: fasole neagra, zahar, usturoi, sos de soia, miere, condimente, otet de orez, unt de arahide, ardei iute, muschi de porc, amidon, ulei, ceapa, ridichi, varza pak choi. ceapa verde, orez. Ingrediente sos: 250g de fasole neagră, din conservă, boabele scurse şi clătite 85g de zahăr 3 căţei de usturoi […]
Pofta buna!