Zece Retete gustoase si simple cu carne de porc

Printeaza

Retete gustoase si simple cu carne de porc:

Ciolan_de_porc_in_bere_neagra

Ciolan de porc in bere neagra

Ciolan de porc in bere neagra din: ciolan de porc, dafin, cuisoare, piper, bere neagra, usturoi, mustar, miere, boia dulce, ceapa, sare, piper, cartofi, ou, faina. Ingrediente:  2 ciolane de porc 2 foi de dafin 10 cuişoare întregi 10 boabe de piper 500 ml bere neagră 8 căţei de usturoi 4 linguri muştar 1-2 linguri […]

Rulada_de_porc_la_cuptor_cu_mere

Rulada de porc la cuptor cu mere

Rulada de porc la cuptor cu mere din: pulpa de porc, seminte de fenicul, usturoi, coriandru, sare, piper, coaja de lamaie, unt, suc de mere, mere. Ingrediente:  600 g pulpă de porc fără os 1/2 linguriţă seminţe de fenicul 2 căţei de usturoi 5 boabe coriandru 1 linguriţă sare 1/2 linguriţă boabe de piper negru […]

Pulpa_de_purcel_cu_sos_la_cuptor

Pulpa de purcel cu sos la cuptor

Pulpa de purcel cu sos la cuptor din: pulpa de purcel, cuisoare, gem de caise, miere, suc de portocale, mustar dijon. Ingrediente:  1 pulpă de purcel cu piele şi oase (cca 2,8 kg) cca 2 plicuri cuişoare întregi Ingrediente sos: 200 g gem de caise 50 g miere fluidă 150 ml suc de portocale 2 […]

Muschi de porc impanat

Muschi de porc cu legume si usturoi la cuptor

Muschi de porc cu legume si usturoi la cuptor din: usturoi, migdale, coaja de lamaie, salvie, ulei de masline, muschi de porc, telina, cartofi, usturoi, smantana, parmezan. Ingrediente:  1 căţel de usturoi 100 g migdale nedecojite 1 lingură coajă de lămâie rasă 2 fire salvie 2 linguri ulei de măsline 800 g muşchi de porc […]

Chiftele_de_porc_si_vitel

Chiftele de porc si vitel

Chiftele de porc si vitel din: porc, vitel, usturoi, galbenus, pesmet, nucsoara, unt, sare, piper, ceapa, telina, suc de rosii. Ingrediente:  500 g carne tocată amestec porc şi viţel 1 căţel usturoi 1 gălbenuş 5 linguri pesmet 1 praf nucşoară unt pentru prăjit sare si piper Ingrediente pentru sos: 1 ceapă 1 fir ţelină suc […]

Cotlet surpriza

Cotlete la tigaie cu ciuperci

Cotlete la tigaie cu ciuperci din: cotlete, ciuperci, smantana, ulei, patrunjel, sare, piper. Ingrediente:  4 cotlete cu os 8 ciuperci proaspete 200 ml smântână de gătit 2 linguri ulei pătrunjel sare piper Mod de preparare: Se pregăteşte întâi sosul, pentru care ciupercile bine spălate se feliază şi se pun într-o tigâie. Se călesc 10 minute, […]

Tocana_de_cartofi_cu_sunca_de_porc_si_fasole

Tocana de cartofi cu sunca de porc si fasole

Tocana de cartofi cu sunca de porc si fasole din: cartofi, ulei de masline, praz, sunca de porc, mustar cu boabe, oua, fasole in sos de rosii. Ingrediente:  600g de cartofi, tăiaţi în cubuleţe 2 linguri ulei de măsline 2 fire de praz, capetele îndepărtate, apoi spălate si feliate 175g de şuncă de porc tocată […]

Friptura cu varza si galusti din aluat

Friptura de porc cu salata de varza

Friptura de porc cu salata de varza din: porc, ketchup, otet balsamic, miere, usturoi, varza, morcov, ceapa rosie, seminte de chimen, maioneza, cartofi copti. Ingrediente pentru carne:  4 fripturi din spată de porc (circa 600g) 2 linguri de ketchup 2 linguri de oţet balsamic 1 lingură de miere 2 căţei de usturoi, raşi fin Ingrediente […]

Muschi_de_porc_la_tigaie

Muschi de porc la tigaie

Muschi de porc la tigaie din: fasole neagra, zahar, usturoi, sos de soia, miere, condimente, otet de orez, unt de arahide, ardei iute, muschi de porc, amidon, ulei, ceapa, ridichi, varza pak choi. ceapa verde, orez. Ingrediente sos:  250g de fasole neagră, din conservă, boabele scurse şi clătite 85g de zahăr 3 căţei de usturoi […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.