Zarzavat asortat, în aspic

Printeaza

Zarzavat asortat, în aspic din: aspic, morcov, telina, cartofi, gogosar, castravete in otet, ou rascopt, mazare, verdeata.

Ingrediente:Zarzavat asortat, în aspic

  • aspic
  • morcov
  • telina
  • cartofi fierti
  • gogosar
  • castravete in otet
  • albus de ou rascopt
  • mazare
  • verdeata

Mod de preparare:

Se prepară aspicul, din oase sau din came cu gelatină.

Atunci când este bine răcorit, se amestecă cu o salată de zarzavat: morcov, ţelină, cartofi fierţi în coajă, tăiate cuburi, gogoşar roşu, castravete în oţet, albuş de ou răscopt, mazăre boabe.

Se pun în ceşti mici sau păhărele din plastic, se pun la frigider pentru a se coagula.

Inainte de a fi duse la masă, se răstoarnă pe platoul de servit şi se ornează cu felii de ou răscopt şi verdeaţă.

 

Zarzavat asortat, în aspic

Zarzavat asortat, în aspic

Pofta buna!


Sos de roşii

Zarzavat pentru supe si ciorbe in suc de rosii

Zarzavat pentru supe si ciorbe in suc de rosii din: morcovi, rosii, ceapa, telina, pastarnac, patrunjel, sare. Ingrediente: 2 kg morcovi 2 kg roşii 2 kg ceapă 2 ţeline mari 3 păstârnaci 3 pătrunjei (rădăcini) un pahar sare   Mod de preparare: Se iau 2 kg morcovi, 2 kg roşii, 2 kg ceapă, 2 ţeline mari, […]

Crema de zarzavaturi

Zarzavat pentru supe si ciorbe in sare

Zarzavat pentru supe si ciorbe in sare din: rosii, ardei, patrunjel.  Ingrediente: 3 kg roşii 15 ardei graşi 2 legături de pătrunjel   Mod de preparare: Se iau 3 kg roşii, 15 ardei graşi, 2 legături de pătrunjel. Roşiile se spală, se lasă să se zvânte, se taie felii şi se aşează pe o planşetă […]

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.