Zacusca sarbeasca

Printeaza

O reteta delicioasa de zacusca cu: gogosari, vinete, ulei, sare, piper, delikat.

Ingrediente:Zacusca sarbeasca

  • 250 g gogoşari
  • 200 g vinete
  • 100 ml ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • piper
  • delikat

Mod de preparare:

Gogoşarii se opăresc, iar vinetele se coc pe grătar. După ce se curăţă bine de coajă, se toacă mărunt. Se încinge uleiul într-o tigaie şi se călesc vinetele şi gogoşarii, adăugându-se sarea, piperul şi delikatul.

Dacă se doreşte ca zacus­ca să fie păstrată pentru iarnă, atunci trebuie adăugat conservant. Este ideală ca aperitiv, putând fi servită pe lipii sârbeşti.

Zacusca sarbeasca

Zacusca sarbeasca

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • zacusca sarbeasca

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.