Zacusca de peste

Printeaza

Zacusca de peste

Ingrediente:Zacusta de peste

  • peşte congelat sau proaspăt
  • 3 linguri muştar
  • 3 linguri bulion
  • foi de dafin
  • ulei
  • felii de lămâie

 

Mod de preparare:

Speli peştele, îl cureţi, îi scoţi măruntaiele şi branhiile şi îl tai în bucăţi. Din muştar, puţin ulei şi bulion faci un sos gros.

Prăjeşti în ulei bucăţile de peşte, le aşezi într-un castron şi torni sosul, foile de dafin, lămâia, piperul şi sarea. Laşi câteva zile la rece, apoi o poţi servi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.