Zacusca cu telina

Printeaza

Zacusca cu telina din: vinete, dovlecei, rosii, ardei, telina, ceapa, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:Zacusca cu telina

  • 2 kg vinete
  • un kg dovlecei
  • un kg ardei gras
  • 1,5 kg roşii
  • 5 cepe uscate
  • 300 ml ulei
  • 2 fire ţelină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pune ceapa curăţată şi tăiată mărunt ia călit în ulei. Se presară cu sare. Se adaugă ardeii, spălaţi şi curăţaţi de seminţe şt tăiaţi mai mare şi se călesc şi ei 10 minute.

Se pun dovleceii şi vinetele tăiate cuburi şi apoi roşiile date pe râzătoare.

Se lasă pe foc 30 de minute, se pun în borcane, se pun capace, se învelesc apoi în ziare şi se mai fierb 30 de minute, la foc mic, în apă care să le acopere aproximativ trei sferturi.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/zacusca-cu-telina html

2 comentarii

  1. Angela Constantin

    Nu am mai facut pana acum zacusca cu telina, oare e buna?

  2. Zacusca de casa este o nebunie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.