Zacusa de peste

Printeaza

Zacusa de peste 

Ingrediente:Zacusa de peste

  • 6 kg peşte
  • 5 kg gogoşari copţi daţi prin maşina de carne
  • 4 kg ceapă fiartă sau călită şi dată tot prin maşina de carne
  • 1 l ulei
  • 1 borcan pastă de tomate
  • piper
  • foi de dafin

 

Mod de preparare:

Fierbi peştele şi după ce s-a răcit, îi scoţi oasele şi îl treci prin maşina de carne. Amesteci cu gogoşarii, ceapa, uleiul şi pasta de tomate. Mai pui piper şi foi de dafin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.