Xinxim da celia

Printeaza

O reteta delicioasa de piept de pasare cu: ceapa, ardei gras, creveti, suc de rosii, sare, piper, lapte de cocos, coriandru.

Ingrediente:Xinxim da celia

  • piept de găină
  • ceapă
  • ardei gras roşu verde şi galben
  • creveţi
  • suc de roşii
  • sare
  • piper
  • lapte de cocos
  • coriandru

Mod de preparare:

Pieptul de găină se curăţă, se spală şi se trage la tigaie timp de 10 minute. Separat se spală, se curăţă legumele şi creveţii şi se adaugă în tigaie peste pieptul de găină.

Se ames­tecă, apoi se adaugă sucul de roşii şi se mai lasă timp de cinci minute, după care se adaugă laptele de cocos şi coriandrul, se mai ţine pe foc timp de un minut şi se poate mânca.

Xinxim da celia

Xinxim da celia

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.