Vulpe-de-mare in sos de unt

Printeaza

Vulpe-de-mare in sos de unt din: vulpe-de-mare, apa, sare, otet, morcov, patrunjel, cimbru, unt, capere.

Ingrediente:Vulpe-de-mare in sos de unt

  • 1 litru apă
  • 2 linguriţe sare
  • 50 ml otet alb
  • 1 morcov potrivit, tăiat în bucăţi
  • râmurele de pătrunjel
  • rămurele de cimbru
  • 2 “aripi” de vulpe-de-mare (250 g)

Pentru sosul de unt negru:

  • 65 g unt
  • 1-2 linguri capere tocate mărunt
  • 1 linguriţă oţet de vin alb

 

Mod de preparare:

Puneţi într-o cratiţă apa la fiert, împreună cu sare, oţet alb, morcov, ceapă, pătrunjel şi cimbru. Când începe să fiarbă, introduceţi şi vulpea-de-mare tăiată în bucăţi.

Fierbeţi peştele la foc mic 15-20 minute.

Când e gata, scoateţi bucăţile de peşte, aranjaţi-le pe un platou şi păstraţhle la cald până pregătiţi sosul de unt. Pentru a prepara sosul, încingeţi untul, până ce capătă o nuanţă auriu-maronie.

Adăugaţi caperele şi oţetul şi turnaţi sosul peste peşte.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/vulpe-de-mare-in-sos-de-unt html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.