Vrăbioare la frigare cu garnitură de cartofi, morcovi, fasole fidea natur şi sos de hrean

Printeaza

Vrăbioare la frigare cu garnitură de cartofi, morcovi, fasole fidea natur şi sos de hrean

Ingrediente:Vrăbioare la frigare cu garnitură de cartofi, morcovi, fasole fidea natur şi sos de hrean

  • 1,400 kg vrăbioara
  • 500 g cartofi
  • 400 g fasole ţucăra
  • 1 legătură de mărar
  • 300 g morcovi
  • 80 g unt
  • 2 linguri de smantană

 

Mod de preparare:

Vrăbioara se frige întreagă la frigare, apoi se aşază tăiată felii subţiri pe un platou.

Se garniseşte cu fasolea şi morcovii fierţi.

Separat se servesc car­tofii fierţi cu smîntînă, cu mărarul tocat şi cu sos brun de hrean .

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.