Vitel umplut cu sunca si salvie

Printeaza

Vitel umplut cu sunca si salvie din: felii subţiri de came de viţel, şuncă de Parma, frunze mari de salvie (proaspete sau uscate), sare, piper macinat, faina, unt, vin alb.

Vitel_umplut_cu_sunca_si_salvie

Ingrediente:

  • 2 felii subţiri de came de viţel (a 150 g)
  • 4 felii şuncă de Parma
  • 2 frunze mari de salvie (proaspete sau uscate)
  • sare, piper proaspăt măcinat
  • 1 lingura făină
  • 2 s. unt
  • 1/8 l vin alb

 

 

Mod de preparare:

Feliile de carne de viţel se bat cu tocătorul şi se aşează deasupra lor câte o felie de şuncă.

Frunzele de salvie se împart dea­supra şuncii. Feliile astfel constituite se pun una peste cealaltă şi se fixeză la capete cu scobitori.

Se sărează, se piperează şi se dau prin făină.

Se înfierbântă untul într-o tigaie, se prăjesc şniţelele pe fiecare parte cam 3 min. şi se păstrează la cald.

Zeama de la friptură se stinge cu vin alb, se fierbe şi se drege cu sare si piper.

Vitel umplut cu sunca si salvie

Vitel_umplut_cu_sunca_si_salvie

Pofta buna!

 

 

 

Retete Vitel

Vitel Tonnato – Delicatețe Italiană cu Gust Răcoritor

Vitel Tonnato – Delicatețe Italiană cu Gust Răcoritor din: carne de vitel, ceapa, usturoi, frunza de dafin, morcov, ulei de masline, sare, piper, ton in ulei, ansoa, galbenusuri de ou, capere, suc de lamaie, salata verde, lamaie, patrunjel. Vitel Tonnato este o rețetă italiană clasică care constă în carne de vitel subțire servită cu un […]

Retete Vitel

Vitel cu Sos Gorgonzola

Vitel cu Sos Gorgonzola din: carne de vitel, branza gorgonzola, smantana, unt, ulei de masline, sare, piper, frunze de busuioc.   Ingrediente: 4 felii de carne de vitel (cotlet sau mușchi de vitel) 200g brânză Gorgonzola 1 cană de smântână 2 linguri de unt 2 linguri de ulei de măsline Sare și piper, după gust […]

 

retete

Vitel Orloff – O Delicatesă Franțuzească cu Iz Rusesc: Rețetă clasică și delicioasă

Vitel Orloff – O Delicatesă Franțuzească cu Iz Rusesc: Rețetă clasică și delicioasă din: carne de vitel, sunca, branza gruyere, unt, ceapa, supa de pui, vin alb sec, sare, piper, ulei de masline, faina, frunze de patrunjel.   Ingrediente: 600g de carne de vitel, tăiată subțire 150g de șuncă, tăiată subțire 150g de brânză Gruyère, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.