Vitel in sos de ton cu capere

Printeaza

Vitel in sos de ton cu capere din: muşchi de viţel, ceapa, telina Apio, ton in ulei, capere desarate, lamaie, ulei de măsline, sare.

Vitel_in_sos_de_ton_cu_capere

Ingrediente:

  • 600 g muşchi de viţel
  • 1 ceapă
  • 1 ţelină Apio
  • 1 morcov mediu
  • 200 g de ton in ulei
  • 50 g de capere desărate
  • 1 lămâie
  • ulei de măsline
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Fierbeţi apa (cel puţin 3 litri) într-o oală mare. Când fierbe, săraţi şi adăugaţi muşchiul de viţel, ceapa, ţelina şi morcovul.

Lăsaţi-le pe foc timp de 40 de minute.

Scurgeţi-le şi lăsaţi să se răcească, în mixer, amestecaţi 40 de grame de capere, tonul, sucul de lămâie şi un pic de ulei.

Feliaţi carnea şi turnaţi deasupra sosul de ton. Decoraţi cu 10 grame din caperele rămase.

Vitel in sos de ton cu capere

Vitel_in_sos_de_ton_cu_capere

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

File de vitel cu sos

File de vitel cu sos

File de vitel cu sos din: faina, sare, piper, ou, pesmet, file de vitel, ulei de arahide, ulei, ceapa, usturoi, morcov, curry, supa de pui, miere, sos de soia, dafin, garam masala. Ingrediente: 100 g faina sare și piper 1 ou, bătut 100 g pesmet 2 file-uri de vițel 100 ml ulei de arahide Ingrediente pentru […]

 

Escalop de vitel cu sos de smantana

Escalop de vitel cu sos de smantana

Escalop de vitel cu sos de smantana din: faina, escalop de vitel, ulei, ceapa, ciuperci, sherry, smantana, tarhon, sare, piper. Ingrediente:  1 lingura faina 4 bucati escalop vitel 2 linguri ulei 1 ceapa, tocata 150 g ciuperci 2 linguri sherry 200 ml smantana 2 lingurite tarhon sare si piper   Mod de preparare: Aszonati faina […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.