Vitel cu usturoi si ardei (Kelaidi)

Printeaza

Vitel cu usturoi si ardei

Ingrediente:Vitel cu usturoi si ardei (Kelaidi)

  • 1 1/2 kg de carne (de preferinta pulpa) vita
  • 500 g ardei
  • 4 rosii taiate cubulete
  • 1 capatina usturoi
  • 250 g brinza telemea de oi
  • 250 g unt topit
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se taie carnea, ardeii rosiile si brinza in bucatele (cubulete). Se pune carnea intr-o cratita de
cuptor, se pun ardeii si rosiile.

Se adauga usturoiul taiat marunt si brinza, apoi se pune untul topit deasupra, sare, piper sau putin vegeta in loc de sare.

Se pune la cuptor si se coace la temperatura mica, pina cind carnea e gata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.