Vitel cu struguri, rozmarin si aroma de tarhon
PrinteazaVitel cu struguri, rozmarin si aroma de tarhon din: bacon, muşchi de viţel, ulei, rozmarin, struguri roşii fără sâmburi, unt, vin rosu, tarhon, patrunjel, ceapa, sardele, ulei de măsline, oţet de vin roşu.
Ingrediente:
- 8 felii bacon
- 1 kg muşchi de viţel
- 2 linguri ulei
- 3 fire rozmarin
- 250 g struguri roşii fără sâmburi
- 25 g unt
- 125 ml vin roşu
Ingrediente pentru sos:
- 1 legătură tarhon
- 1 legătură pătrunjel
- 1 ceapă tocată
- 40 g sardele tocate
- 60 ml ulei de măsline
- 2 linguri oţet de vin roşu
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 250 °C. Pe planşetă se aşază 4 felii de bacon, uşor suprapuse şi deasupra se pune bucata de carne de viţel, toaletată în prealabil. Se acoperă cu celelalte 4 felii de bacon şi se leagă cu aţă de bucătărie. Şe unge cu ulei, cu pensula.