Vitel cu ciuperci

Printeaza

Vitel cu ciuperci

Ingrediente:Vitel cu ciuperci

  • 750 g carne de viţel
  • 400 g ciuperci
  • 1 lingură unt
  • 1 linguriţă făină
  • 1 ceaşcă zeamă de carne
  • 1 linguriţă bulion
  • 1 ceapă mică
  • 1 pahar de vin roşu
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai carnea de viţel în bucăţele potrivite ca mărime. Le prăjeşti într-o tigaie, cu o lingură de unt şi o ceapă tăiată mărurt.

Speli ciupercile şi le tai în feliuţe subţiri şi le adaugi atunci când carnea este rumenită. Presari făină şi laşi la foc potrivit. Apoi torni vinul şi zeama de carne, în care ai amestecat o linguriţă de bulion.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.