Vitel cu cartofi si ciuperci la cuptor

Printeaza

Vitel cu cartofi si ciuperci la cuptor din: vitel, praz, ceapa, cartofi, morcovi, faina, ulei, ciuperci, dafin, sare, piper.

Ingrediente: Vitel_cu_cartofi_si_ciuperci_la_cuptor

  • 600 g carne de viţel
  • 2 fire praz
  • 1 ceapă
  • 3-4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 linguri făină
  • 1 cub concentrat de vită
  • 3 linguri ulei
  • 6 ciuperci proaspete
  • 1 foaie dafin
  • sare si piper

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă cu fund dublu se pun la călit în ulei ceapa tocată si partea albă a prazului tăiată rondele. După ce se înmoaie, se pune carnea tăiată cubuleţe si trecută prin făină. Se presară cu sare si se amestecă.

Apoi, se presară concentratul de vită, se pune foaia de dafin, se acoperă cu apă si se lasă la fiert 30 de minute.

Se pun la fiert morcovii tăiaţi rondele şi ciupercile feliate şi se mai lasă 10 minute. Se adaugă cartofii, se potriveşte gustul de sare si piper si se lasă 20 de minute la cuptor.

Vitel cu cartofi si ciuperci la cuptor

Vitel_cu_cartofi_si_ciuperci_la_cuptor

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.