Vitel condimentat

Printeaza

Vitel condimentat din: vrabioara de vitel, curry, coriandru, piper, ulei de masline, varza, ceapa rosie, marar, boia de ardei dulce, sare.

Ingrediente:Vitel_condimentat

  • 800 g vrabioara de vitel
  • 1 lingura rasa curry
  • 1 lingurita rasa coriandru macinat
  • 1 lingurita rasa piper macinat
  • 50 ml ulei de masline
  • 500 g varza noua
  • 1 ceapa rosie
  • 1 legatura marar
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea de pieliţe şi tendoane, spălaţi-o şi scurgeţi-o de apă. Ştergeti-o cu şerveţele şi tăiaţi-o îm fâşii subţiri. Puneţi fâşiuţele de carne într-un castron şi presăraiţi-le cu piper, curry, coriandru şi sare. Stropiţi-le cu puţin ulei şi amestecaţi bine pentru a se omogeniza.

Puneţi carnea de viţel astfel pregătită la foc, într-o tigaie mare şi prăjiţi-o înăbuşiit, la foc mare circa 20 de minute. Curăţaţi varza de foile de la fexterior, spălaţi-o şi tocaţi-o fideluţă. Ceapa curăţată şi spălaită tăiaţi-o julienne.

Serviţi carnea de viţel condimentată, fierbinte, cu salată de varză şi ceapă roşie şi presăraţi peste acestfei boia de ardei dulce si mărar tocat mărunt.

Vitel condimentat

Vitel_condimentat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.