Friptura de vita cu morcovi si suc de portocale

Friptura de vita cu morcovi si suc de portocale din: morcovi, margarina, sare, piper, portocala, miere, busuioc, sare, piper, muschi de vita, ulei. Ingrediente: 800 g morcovi 20 g unt sau margarina sare, piper 1 portocala (250 g) 1 lingura de miere, cateva frunzulite de busuioc sare, piper 4 felii antricot sau muschi de vita […]

Viţel in sos de ton

O reteta de vitel in sos de ton din: muschi de vitel, morcovi, telina, ceapa, aptrunjel, sare, piper, ton in ulei, maioneza, fileuri de ansoa, lamaie si capere. Ingrediente: 500 g muşchi de viţel doi morcovi o legă­tură de ţelina o ceapă o rădăcină de pătrun­jel sare şi piper Ingrediente pentru sosul de ton 150 […]

Brociolone

Brociolone din: morcov, ceapa, telina, frunze de dafin, oregano, rosii, sare, piper, firimituri, patrunjel, usturoi, oua, branza, parmezan, carne de vita. Ingrediente: sos: un morcov o ceapa o radacina telina o telina frunze de dafin oregano 300 grame rosii sare, piper, ulei umplutura: 100 grame firmituri piine o lingurita patrunjel tocat un catel usturoi tocat […]

Carne de vita cu sparanghel verde

Carne de vita cu sparanghel verde din: file de vita, amidon, sos de soia, sherry, boia iute, sparanghel, ulei, supa de pasare, amidon, piper, zahar. Poate te intereseaza si Tocana de vita cu legume si verdeata Ingrediente: 400 g file de vita 1 lingurita cu amidon 1 lingurita cu sos de soia 1 lingurita cu […]

Salata cu paste si carne tocata

Salata cu paste si carne tocata din: ardei iute, paste, sare, ulei de masline, ceapa, carne tocata de vita, piper, ketchup, ardei grasi, otet din vin rosu, piper, zahar, suc de lamaie. Ingrediente: 4 ardei iuti la borcan 250 g paste Sare 6 linguri ulei de masline 1 ceapa 400 g carne tocata de vita […]