Vita stroganoff cu piure

Printeaza

Vita stroganoff cu piure din: muschi de vita, ciuperci, ceapa, unt, smantana, bulion, vin alb, boia, sare.

Ingrediente:Vita stroganoff cu piure

  • 600 g muschi de vită
  • 250 g ciuperci albe
  • 2 cepe
  • 60 g unt
  • 3 linguri smăntănă
  • 1 lingură bulion
  • 50 ml vin alb sec
  • 1/2 lingurită boia
  • sare
  • piper
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se topesc 20 g unt si se rumenesc rapid bucătile de carne la foc mare. Apoi se scoate carnea, se pun 20 g unt si se căleşte ceapa.

Separat, in alte 20 g unt se pun ciupercile tăiate lamele fine. Când ceapa s-a înmuiat, se adaugă carnea, se toarnă vinul, se adaugă smântâna, boiaua, bulionul, sare si piper.

Se acoperă vasul si se lasă pe foc pentru 5 minute. Se serveste cu pătrunjel si piure de cartofi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.