Vita cu susan, gulii si morcov

Printeaza

Vita cu susan, gulii si morcov din: pulpă de vită, gulii, morcovi, vin alb, ulei, lamaie, susan, sare, piper.

Vita cu susan, gulii si morcov

Ingrediente:

  • 400 g pulpă de vită
  • 400 g gulii
  • 200 g morcovi
  • 100 ml vin alb
  • 50 ml ulei
  • 1 lămâie
  • 30 g susan
  • 20 g sare
  • 2 g piper

Mod de preparare:

Speli carnea şi o ştergi bine, apoi o tai în bucăţi mici, ca pentru friptură, pe care le ţii 30 de mi­nute într-un vas cu zeamă de lămâie şi piper.

Cureţi morcovii şi guliile, le speli şi le ştergi de apă, apoi feliezi morcovii şi guliile subţire şi le prăjeşti 5 minute în jumătate din cantitatea de ulei.

Condimentezi cu sare şi piper, le scoţi din tigaie şi le ţii la cald. Peste grăsimea rămasă în tigaie adaugi restul de ulei, după care pui la prăjit bucăţile de carne, scurse de zeamă.

Când carnea este prăjită, pui legumele, vinul şi coaja rasă de tămâie, apoi con­dimentezi după gust, călind totul după gust, circa 10 minute.

Vita cu susan, gulii si morcov

Vita cu susan, gulii si morcov

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.