Vita cu piure aromat

Printeaza

Vita cu piure aromat din: muschi de vita, rozmarin verde, ulei de masline, unt, sare, spanac, piper negru, cartofi, masline, ghimbir si lapte.

Ingrediente:Vita_cu_piure_aromat

  • un muschi de vita
  • rozmarin verde
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 150 g unt
  • sare
  • 500 g spanac mic
  • piper negru macinat
  • 800 g cartofi
  • 200 g masline
  • o lingurita ghimbir
  • 500 ml lapte

 

Mod de preparare:

Se unge muşchiul de vită cu unt. Se frige pe grătar, cât să se rumenească la suprafaţă, apoi se condimentează cu rozmarin verde, sare şi piper.

Spanacul se opăreşte câteva minute. Se scoate, se scurge şi se stropeşte cu uleiul de măsline. Se presară sare, după gust.

Se spală cartofii şi se curăţă. Se fierb în apă cu sare, apoi se pasează, se adaugă untul, laptele, măslinele şi ghimbirul.

Muşchiuleţul se serveşte cu piureul aromat şi se ornează cu rozmarin proaspăt.

Vita cu piure aromat

Vita_cu_piure_aromat

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.