Vita cu legume si verdeata

Printeaza

Vita cu legume si verdeata din: carne de vaac, apa, cartofi, dovlecei, morcovi, boabe de porumb, fasole verde, mazare, fasole, orez, patrunjel, ou, ardei, colorant, sare, piper.

Ingrediente:Vita_cu_legume_si_verdeata

  • 500 g carne de vaca
  • 2 litri de apa
  • 2 cesti de cartofi taiati bucatele
  • o ceasca de dovlecei taiati bucatele
  • o ceasca de morcovi taiati bucatele
  • 100 g boabe de porumb
  • 100 g fasole verde
  • 100 g mazare
  • 100 g fasole
  • o lingura de orez
  • o lingura de patrunjel taiat marunt
  • un ou
  • ardei verde
  • colorant
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Se taie carnea în cubuleţe mici şi se pune la fiert în apă. Când carnea este bine fiartă se scoate şi se separă de zeamă. Se taie legumele în cubuleţe mici şi se adaugă mazărea şi fasolea. Carnea se prăjeşte într-o tigaie cu trei linguriţe de co­lorant şi apoi se adaugă toate legumele.

Când deja sunt făcute se adaugă sare, piper şi puţin ardei. Toate acestea se varsă într-o oală cu zeama ante­rior preparată şi opţional se adaugă orez. Se lasă la fiert mult timp, la foc lent. în momentul servirii se pune pătrunjel mărunţit şi un ou uşor bătut.

Vita cu legume si verdeata

Vita_cu_legume_si_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.