Vita cu bacon si ciuperci

Printeaza

Vita cu bacon si ciuperci din: carne de vită, bacon, ciuperci conservate, ulei, vin rosu, ceapa, usturoi, faina, sare, piper.

Vita_cu_bacon_si_ciuperci

Ingrediente:

  •  800 g carne de vită
  •  100 g bacon
  •  250 g ciuperci conservate, mici
  •  3 linguri ulei
  •  750 ml vin roşu
  •  2 cepe
  •  4-5 căţei usturoi
  •  2 linguri făină
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Intr-o oală sub presiune se pun la călit în ulei carnea şi baconul tăiat mărunt. Se adaugă ceapa şi ciu­percile trecute sub un jet de apă. Se presară cu făină şi se amestecă. Se pune vinul, care trebuie să acopere carnea, se adaugă usturoiul, se presară sare şi piper.

Se pune capacul şi sejasă la fiert 60 de minute, la foc mic spre mediu din momentul în care oala începe să fluiere. Se verifică dacă e fiartă carnea de vită, apoi se poate servi.

Vita cu bacon si ciuperci

Vita_cu_bacon_si_ciuperci

Pofta buna!

1 comentariu

  1. o sa incerci si eu vita cu bacon

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.