Visine cu o crusta de bezea

Printeaza

Visine cu o crusta de bezea

Ingrediente:Visine cu o crusta de bezea

  • 1 borcan cireşe sau vişine pentru diabetici (720 ml)
  • 3 ouă
  • 1 pachet aromă de vanilie
  • îndulcitor lichid
  • 250 g brânză dulce de vaci
  • 3 linguri migdale măcinate
  • 3 linguri făină
  • 1 vârf de sare

Preparare:

Incingeţi cuptorul la 180°C. Ungeţi cu grăsime o formă termorezistentă (conţinut circa 2 l). Scurgeţi cireşele într-o strecurătoare. Separaţi ouăle. Amestecaţi gălbenuşurile cu aroma de vanilie şi câteva picături de îndulcitor până obţineţi un amestec cremos.

Incorporaţi treptat brânza de vaci, migdalele şi făina. Pentru bezea, bateţi spumă albuşurile şi 1 praf de sare. Adăugaţi 2 picături de îndulcitor.

Aşezaţi cireşele în forma de sufleu. Aşezaţi peste ele amestecul cu gălbenuşuri, apoi turnaţi bezeaua. Coaceţi totul la cuptor circa 45 de minute pe cel mai jos nivel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.