Vişine conservate

Printeaza

Visine conservate

Vişine conservate 

Ingrediente: 

  • 5 kg vişine
  • 1 kg zahăr
  • 2-3 aspirine pentru fiecare kg de vişine

 

Mod de preparare:

Speli vişinele, le laşi să se scurgă şi le scoţi sâmburii. Le pui într-un vas şi peste ele presari zahărul şi aspirinele pisate. Amesteci uşor din când în când cu o lingură de lemn (specială pentru dulceţuri) timp de 8- 10 ore, cât trebuie să stea aşa cu zahăr şi aspirină.

Pui apoi vişinele în borcane de 800 g, împărţi egal în toate bor­canele siropul şi zahărul netopit (pui cu lingura). In fiecare borcan presari câte o aspirină pisată (adică în plus faţă de cele menţionate mai sus). Le capsezi şi le pui la cămară.

Vişine conservate

Visine conservate

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • visine cu aspirina
  • visine conservate
  • visine conservate cu aspirina

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.