Vinete umplute in pesmet

Printeaza

Vinete umplute in pesmet din: vinete, ceapa, unt, sare, piper, pesmet, oua.

Ingrediente:Vinete umplute in pesmet

  • 1 kg vinete
  • 4 cepe
  • 150 g unt
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • 2 ouă

 

Mod de preparare:

Se spală vinetele, li se taie cotorul şi se taie fiecare în jumătăţi, pe lungime. Se scoate miezul, se toacă şi se amestecă bine cu cepele tocate mărunt, adăugându-se sare şi piper după gust.

Compoziţia rezultată se prăjeşte timp de câteva minute într-o tigaie cu unt, bine încins înainte.

Se umplu vinetele cu acest amestec, se trec prin ou bătut, apoi prin pesmet şi se pun la prăjit, în mult unt, bine încins înainte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.