Vinete umplute cu telemea si patrunjel

Printeaza

Vinete umplute cu telemea si patrunjel din: vinete, rosii, telemea, patrunjel, morcovi, dovlecel, sare, ulei.

Ingrediente:Vinete_umplute_cu_telemea_si_patrunjel

  • 2 vinete mari
  • 4 roşii
  • 250 g telemea
  • o legătură pătrunjel
  • 2 morcovi fierţi
  • un dovlecel fiert
  • sare
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Vinetele se spală foarte bine, se usucă, se taie pe din două şi se presară cu sare.

Intre timp, roşiile se taie mărunt şi se amestecă cu morcovii, dovlecelul tăiat cuburi şi pătrunjelul tocat mărunt.

Se şterg vinetele de sucul lăsat, se scoate o parte a miezului care se amestecă cu restul legumelor şi, într-un final, cu brânza tăiată cuburi.

Se stropesc bărcuţele de vinete cu ulei, se umplu şi se aşază într-o tavă de cuptor. Se pune şi restul uleiului şi se lasă la cuptor pentru 30 de minute.

Vinete umplute cu telemea si patrunjel

Vinete_umplute_cu_telemea_si_patrunjel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Laverica Horescu

    Nu-mi plac vinetele umplute

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.