Vinete umplute cu sos de rosii si cascaval

Printeaza

Vinete umplute cu sos de rosii si cascaval din: vinete rotunde, morcov, roşii cherry, caşcaval ras,  usturoi, ardei galben, busuioc proaspăt, ulei de masline, sare.

Ingrediente:Vinete_umplute_cu_sos_de_rosii_si_cascaval

  • 2 vinete rotunde
  • 1 morcov
  • 7 roşii cherry
  • 500 g roşii cherry, pentru sos
  • 50 g caşcaval ras
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 ardei galben
  • busuioc proaspăt
  • ulei de măsline
  • sare

Mod de preparare:

Speli vinetele, le ştergi cu un prosop absorbant, le tai în două părţi egale şi le scobeşti miezul. Morco­vul şi ardeiul îi cureţi, îi speli şi îi tai felii mici.

Roşiile le speli şi le tai mărunt. 500 g roşii cherry le pasezi într-un blender, împreună cu puţin ulei de măsline, busuioc proaspăt, usturoi, un praf sare şi piper.

Intr-o tigaie încingi puţin ulei de măsline, adaugi le­gumele şi le căleşti pentru 2-3 minute. Condimentezi cu sare şi piper.

Umpli fiecare vânătă cu legume, razi puţin caşcaval deasupra, adaugi sosul de roşii cherry şi le dai la cuptorul preîncălzit la 180°C, timp de 30-35.de minute. Când sunt gata, le serveşti cal­de, cu sosul de roşii aromat.

Vinete umplute cu sos de rosii si cascaval

Vinete_umplute_cu_sos_de_rosii_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.