Vinete umplute cu masline

Printeaza

Vinete umplute cu masline din: vinete, rosii, ardei, patrunjel, masline, ulei.

Ingrediente:Vinete umplute cu masline

  • 4 vinete
  • 4 roşii foarte coapte
  • 2 ardei graşi
  • o legătură pătrunjel
  • 100 g măsline feliate
  • puţin ulei

 

Mod de preparare:

Vinetele se taie în două pe lung fără a separa jumătăţile şi cu o linguriţă se scoate miezul. Se taie mărunt miezul vinetelor, se amestecă cu roşiile şi ardeii tăiaţi cuburi, măslinele şi cu pătrunjelul tocat.

Se asază vinetele într-o formă de copt, se umplu, se picură ulei deasupra şi se pune 150 ml apă în vas. Se lasă la cuptor pentru 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.