Vinete si dovlecei pane

Printeaza

Vinete si dovlecei pane

Ingrediente:Vinete si dovlecei pane

Pentu aluat:

  • 125 g faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 ou mare, separat
  • 200 ml bere
  • 2 linguri sos Tabasco

Pentru legume:

  • 225 g dovlecei, taiati fasii
  • 225 g vinete, taiate fasii
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Se amesteca faina si sarea, se adauga galbenusul de ou, berea si sosul tabasco. Se amesteca pana devine o pasta omogena.

Se lasa 2 ore. Se pun dovleceii si vinetele intr-o strecuratoare, se sareaza si se lasa la scurs 30 minute.

Se bate albusul si se adauga in aluat. Se usuca legumele si se adauga in aluat. Se incinge uleiul, se scot legumele din aluat cu o furculite si se prajesc 3-4 minute, pana devin crocante si rumene. Se servesc fierbinti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.