Vinete si dovlecei cu orez

Printeaza

Vinete si dovlecei cu orez

Vinete si dovlecei cu orez

Ingrediente:

  • 200 g orez
  • 2 dovlecei mici
  • 2 vinete mici
  • 4 ardei
  • 1 ceapa mare
  • 300 g rosii
  • 10 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 50 g cascaval
  • 15 g branza moale, rasa

Mod de preparare:

Se pune orezul la fiert cu apa si sare. Dupa ce s-a fiert, se acopera cu un prosop de bucatarie pentru a se mentine cald.

Se spala legumele, se sterg si se taie in jumatati. Legumelor pentru umplut li se scoate miezul. Ceapa si rosiile se caleste putin in uleiul incins. Compozita se amesteca cu orezul, iar apoi se umplu ardeii, vinetele si dovleceii.

Se asaza pe o tava, se presara cascavalul si feliile de branza si se baga la cuptor la o temperatura de aproximativ 120 de grade, pentru 35 de minute.

Dupa ce s-au copt, se scot, se asaza pe un platou si se servesc cu diferite garnituri, dar cea mai potrivita ar fi painea neagra cu susan.

Vinete si dovlecei cu orez

Vinete si dovlecei cu orez.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.