Vinete pane cu mujdei

Printeaza

Vinete pane cu mujdei din: vinete, ulei, faina, oua, sare, mujdei de usturoi.

Ingrediente:Vinete pane cumujdei de usturoi

  • 5-6 vinete
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri făină
  • 1 -2 ouă
  • sare
  • mujdei de usturoi

 

Mod de preparare:

Vinetele se spală şi se taie rondele subţiri (4-5 mm). Unii le curăţă şi de coajă.

Noi suntem de părere că sunt mai bune cu coajă, aşa că nu recomandăm curăţarea ei. Rondelele se trec prin făină, ou bătut, făină, şi apoi se prăjesc în ulei fierbinte.

Se rumenesc pe ambele părţi, apoi se scot şi se aşază pe un platou.

Se presară cu sare, când sunt încă fierbinţi, abia scoase din ulei.

Se servesc calde sau reci, cu mujdei de usturoi.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Vinete pane cu garnitură de morcovi

Reteta zilei: Vinete pane cu garnitură de morcovi

O reteta de vinete pane cu garnitura de morcovi din: ceapa, morcov, ulei, usturoi, faina, pasta de tomate, sare, piper, patrunjel verde, vinete, oua, pesmet, boia iute, rosie si cascaval.   Ingrediente: ceapă albă 1 morcov mare 3-4 lin­guri ulei 2-3 căţei de usturoi 1 lingură făină 2-3 linguri pastă de tomate sare piper pătrunjel […]

 

Vinete pane cu mujdei de usturoi

Vinete pane cu mujdei de usturoi

Vinete pane cu mujdei de usturoi Ingrediente: 3 vinete 100 g pesmet 2 ouă 3 linguri făină 2-3 linguri ulei sare   Mod de preparare: Se taie vinetele de-a lungul, în felii groase de 1 cm sau rondele, în funcţie de plăcerea fiecăruia. Se presară cu sare şi se lasă 20 de minute să se […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.