Vinete cu mozzarella si sos de rosii

Printeaza

Vinete cu mozzarella si sos de rosii din: vinete, mozzarella, ceapa, usturoi, suc de rosii, sare, piper, concentrat de legume.

Ingrediente:Vinete cu mozzarella si sos de rosii

  • 4 vinete
  • 4 bucăţi mozzarella
  • 2 cepe mari
  • 3 căţei de usturoi
  • 500 ml suc de roşii
  • sare
  • piper
  • concentrat de legume

 

Mod de preparare:

Tai vinetele felii rotunde şi nu foarte groase, le pui pe foaie de copt una lângă alta, le presari cu sare şi le dai la cuptor pentru 20 de minute.

Pregăteşti sosul, ceapa o tai mărunt, usturoiul îl zdrobeşti. Le pui într-o tigaie cu ulei şi mai adaugi sare, piper şi concentrat de legume. Le căleşti puţin, apoi adaugi sosul de roşii şi laşi să fiarbă cu capac timp de 20 de minute, amestecând din când în când.

Intr-o tavă pui sos (atât cât să nu se lipească vinetele), apoi feliile de vinete şi din nou sos. Tai felii rotunde din mozzarella şi le pui peste vinete. Urmezi procesul până când termini vinetele. Dai tava la cuptorul încins la 180°C pentru 20 de minute.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.