Vinete cu usturoi si patrunjel

Printeaza

Vinete cu usturoi si patrunjel din: vinete, patrunjel, usturoi, sare, ulei de masline, otet de mere.

Ingrediente:Vinete cu usturoi si patrunjel

  • 4-5 vinete
  • pătrunjel
  • 6 căţei usturoi
  • sare
  • ulei de măsline
  • otet de mere

 

Mod de preparare:

După ce se spală vinetele, se taie în felii şi se aşază în tigaie, se acoperă şi se lasă aproximativ 20 minute la foc moderat.

Intr-un vas termorezistent, se pun un strat de vinete, pătrunjel tocata usturoi felii, sare, puţin ulei şi oţet, apoi un nou strat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.