Vinete cu usturoi si nuci

Printeaza

Vinete cu usturoi si nuci din: vanata, nuca, usturoi, sare, piper, apa, otet, ulei.

Ingrediente:Vinete cu usturoi si nuci

  • 1 vânătă
  • 100 g mieji de nucă
  • 1 căţel usturoi
  • sare
  • piper
  • 1/2 linguriţă apă
  • oţet
  • ulei

 

Mod de preparare:

Vanata o tai rondele. Le dai cu sare şi le laşi 2-3 ore să elimine amăreala, apoi le speli bine şi le usuci. Incingi ulei, prăjeşti feliile de vinete, apoi le scoţi.

Zdrobeşti miejii de nucă, îi amesteci cu puţin oţet, piper, cu usturoiul zdrobit combinat cu apa şi amesteci. Aşezi câte o linguriţă de nuci pe fiecare felie de vânătă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.