Vinete cu tofu

Printeaza

Vinete cu tofu din: vinete, tofu, rosii, ceapa, chimen, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Vinete cu tofu

  • 3 vinete
  • 300 g tofu
  • 3 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita chimen
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi vinetele de coajă, apoi tăiaţi-le în cubuleţe cu latura de circa 1 cm. Opăriţi roşiile, curăţaţi-le de pieliţă şi tocaţi-le mărunt. Căliţi în ulei ceapa curăţată, spălată şi tocată mărunt. Adăugaţi cubuleţele de vinete, apoi după 3-4 minute, roşiile tocate şi chimenul.

Puneţi o jumătate de ceşcută apă şi lăsaţi să fiarbă la foc mic 20 de minute. Puneţi, apoi în cratiţă tofu tăiat în cubuleţe şi potriviţi de sare şi piper. Lăsaţi să mai fiarbă 10 minute, şi ia final adăugaţi pătrunjelul tocat mărunt.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.