Vinete cu sos alb

Printeaza

Vinete cu sos alb din: vinete, untdelemn, sos alb, sos de rosii, ceapa, patrunjel.

Ingrediente:Vinete cu sos alb

  • 3 vinete
  • untdelemn
  • un pahar sos alb
  • un pahar sos de roşii
  • 2 cepe
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Se spală, se taie vinetele în felii groase de un deget şi se pun în apă sărată. Apoi se şterg, se dau prin făină şi se prăjesc în untdelemn fierbinte pe ambele părti.

Se prepară un sos alb din unt, făină şi lapte şi se amestecă bine cu un sos de roşii şi cu două cepe tocate şi înmuiate în untdlelemn, la foc moale.

Se pun feliile de vinete într-un vas Jena, apoi sosul, care se presară cu pătrunjel verde şi se repetă până se termină totul.

Se dă la cuptor şi se servesc reci.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.