Vinete cu rosii, ardei si usturoi

Printeaza

Vinete cu rosii, ardei si usturoi din: vinete, rosii, ardei, usturoi, piper mozaic, ulei, sare, patrunjel.

Ingrediente:Vinete cu rosii, ardei si usturoi

  • 3 vinete mari
  • 150 g roşii
  • 1 ardei capia
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 linguriţă de piper mozaic
  • ulei
  • sare
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Taie vinetele pe lung. Dă-le cu sare şi lasă-le o jumătate de oră.

Intre timp, taie mărunt roşiile, ardeiul, usturoiul, trage-le uşor la tigaie şi, când s-au rumenit, transferă amestecul într-un vas.

Scurge vinetele şi prăjeşte-le pe ambele părţi. Aşază-le într-o tavă.

Pune deasupra amestecul de roşii, piperul, apoi dă-le la cuptor 10-15 minute.

La servire, decorează cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Vinete cu rosii si busuioc

Vinete coapte cu oregano, busuioc si rosii

Vinete coapte cu oregano, busuioc si rosii din: vinata, sare, piper negru, faina, ulei de masline, ceapa, usturoi, roşii, pastă de roşii, oregano, busuioc, vin alb sec, zeama de lamaie, otet de fructe, piper de Cayenne, zahăr, tulpină de usturoi verde, ou. Ingrediente: 1 vânată mică 1 lingura sare, piper negru 50 g făină ulei de măsline pentru prăjit 1 ceapă 2 […]

 

Peste cu vinete si rosii

Peste cu vinete si rosii din: peşte, vânătă, roşii mici, morcovi, usturoi, ulei, pătrunjel, sare, piper, lamaie. Ingrediente: 1 kg peşte 1 vânătă 10 roşii mici 2 morcovi fierţi 1 căpătană usturoi 4-5 linguri ulei câteva fire pătrunjel  sare piper 1 lamaie Mod de preparare: Vânătă se taie rondele, se presară cu sare şi se lasă 10 mi­nute să-şi elibereze sucul. Pestele se stropeşte […]

 

Paste cu vinete, rosii si mozzarella

Paste cu vinete, rosii si mozzarella din: paste făinoa­se (penne, spaghete), vinete, ulei, rosii, usturoi, zahăr, mozzarella, busuioc verde, sare, piper. Ingrediente: 350 g paste făinoa­se (penne, spaghete) 2 vinete mijlocii 200 ml ulei 1 1/4 kg roşii 2 căţei de usturoi 1 linguriţă zahăr 150 g mozzarella 1 legătură busuioc verde sare piper Mod de preparare: Speli […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.